4 Mayıs 2018 Cuma

Baraka Ödülünü Kim Kazandı 4 Mayıs 2018 Bakım ve Tavuk Krep Ödülü

 

Baraka Ödülünü Kim Kazandı 4 Mayıs 2018 Canlı Anlatım  ile TV8 ekranlarında olacak.Bugün Oynanacak olan ödül oyununu hangi takım kazanacak canlı anlatım ile burada sizlerle olacak.Ödül ne birazdan canlı olarak burada sizlerle olacak . Baraka ödülünde son iki oyunu kazanan ve son dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllülerde keyifler yerinde.. 



Baraka Ödülünü Kim kazandı 4 Mayıs 2018  , Survivor 2018 Baraka Ödül oyununu hangi takım kazandı detaylarıyla burada sizlerle olacak. Kazanan takım Turuncu barakayı kazanacak yanında El Yüz ve Vucüd Bakım Ürünleri ve Yanında Tavuk Krep Ödülünü kazanmış olacak.

Survivor 2018 de bu akşam oynanacak ödül ve baraka oyunu henüz ekranlara gelmedi. Ödül Oyunu ve baraka oyunu sonuçlarını sonuçlanmaz sitemizden öğrenebilirsiniz.
ÜNLÜLER : 3 - 6 : GÖNÜLLÜLER
Eşleşmeler;
  • Sema Birsen'e karşı Kazanan Birsen Durum 6-3 oldu
  • Adem Anıl'a karşı ; Kazanan Anıl Durum 5-3 oldu.
  • Hakan Turabi'ye karşı Kazanan Hakan 3-3 Oldu.
  • Nagihan Elif'e karşı kazanan Nagihan Durum 2-2 Oldu
  • Adem Hilmicem 'e karşı kazanan Adem 2-1 oldu
  • Merve Birsen'e karşı Kazanan ; Merve 1-1 Oldu
  • Anıl Mustafa Kemal'e karşı . Kazanan Anıl Durum 1-0 . Parkur çok basit ve Sapanla atış yapıp karşıdaki şekilleri düşürmek.
  • Baraka Ödül Oyunu başladı .
  • Henüz Başlamadı
HAKAN'DAN TURABİYE MEYDAN OKUMA

5 Oyun ceza olan Turabi yeniden baraka ödülü oyunu ile tekrar sahalara dönüyor. Ardından Turabi'nin Anıl ve Hakan için kurduğu sözlerin ardından ; Hakan Turabi'ye meydan okuyarak, 'Turabi'ye karşı öyle bir öfkem var ki, Survivor tarihinin en büyük hesaplaşmasına doğru gidiyoruz. Bu Survivor'dan ya ben gideceğim, ya da Turabi gidecek' şeklimde konuşuyor.

DAMLA NAGİHAN GERİLİMİ

Gönüllüler takımından Nagihan Hakan ile yaşadıkları tartışmanın ardından Damla ile Nagihan arasında bir gerginlik yaşanıyor.



DÖNER VE İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2018'in 13. haftası ödül ve iletişim oyunlarıyla başladı. İskender ödüllü haftanın ilk oyunu 10-2 Ünlüler'in oldu. 61. bölümün diğer mücadelesi ise iletişim oyununda yaşandı. Bayrak yarışına kalan oyunu yine Ünlüler takımı 10-9 kazandı. İletişim oyununu kazanan Ünlüler arkadaşlarıyla telefonda konuşmaya hak kazandı.


SURVİVOR 2018 SMS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI ?

Acun Ilıcalı Survivor'da bir ilke imza attıklarını belirterek, finale 2 ay kala son defa toplu bir SMS oylaması yapacaklarını ve artık her hafta elemeye kalan yarışmacıların bu toplu oylamanın sonuçlarına göre eleneceğini söylemişti.


Bunun üzerine başlayan SMS oylaması sonuçlandı. Hem gönüllüler hem de ünlüler takımından yarışmacılar oylama bitmeden önce son kez söz aldılar ve sevenlerinden destek beklediler. Tamamlanan oylamanın sonuçları ise henüz yarışmacılar ve seyircilerle paylaşılmadı.




Hiç yorum yok:
Yaz yorum